<body>
You are the only thing that keeps me going
so stay with me forever <3

21.09.2016.

104

Čudno je i spominjati koliko se stvari promijene iz temelja i krenu sasvim drugim tokom, u periodu od godinu dana. Gdje sam prošle godine bila u ovo vrijeme? To pitanje mi izmami osmijeh na lice. Al ne osmijeh nostalgije niti žaljenja za nečim, već osmijeh koji pokazuje kako je život čudna stvar. I kako nikad ne znaš šta sutra donosi.
Da nastavim gdje sam stala..
Ipak su izlasci sa M. bili čisto zadovoljstvo, ali i ubijanje vremena i način na koji ću se distancirati od misli na okončanu dugogodišnju vezu. Sa njim nisam željela odmah ući u neku obavezu, pa su ti izlasci bili baš neobavezni. Ne mogu reći da nije bilo lijepo, on je momak stvarno na mjestu i možda bi stvari i bile drugačije, da..
Da tog dana Bog nije poslao da se nađemo nas dvoje. Taj mali šarmer, osvojio me te večeri u kafiću, ali i na izlasku koji je uslijedio sutradan. Tada sam bolje upoznala nešto najluđe, a istovremeno najvrijednije na svijetu. Kao da sam ugledala svjetlost koja je samo mene čekala i učinila život ljepšim i boljim. Dao je mojoj svakodnevnici istinski značaj, mojim mislima materijal za razmišljanje, mome srcu razlog da kuca, a usnama i rukama najbolje biće da svijetu da ih održava na životu. Osvojio me svojom posebnošću, svojim najljepšim glasom i očima punim topline i odvažnosti. Zabavan je od starta, ali čak i šutnja je divna s njim. Znala sam, to će da bude nešto posebno. Na prvom izlasku sam to osjetila, u onom "to je to" trenutku, kad nisi svjestan šta se ustvari događa, kada srce lupa milion na sat kao da će svake sekunde da izleti vani. I napravili smo našu vezu upravo takvom. Od 06.03.2016.godine svijet je dobio ljepše boje, moji ciljevi se čine mogućim sve dok me on čvrsto drži za ruku. Samo pojavom mi izmami osmijeh na lice, pažnjom me diže do neba a u isto vrijeme čvrsto drži za sebe. Lijepo je, osjećati se tako. Jer nikad do sada nisam. Sada sam na pravom mjestu, pronašla sam svoje gnijezdo. On je moje skrovište kada hoću da pobjegnem od drugih. Kada sam ljuta, nervozna on je tu da me razumije. U tim očima sam pronašla sve što mi je ikada trebalo. I jedno znam, to će da bude jedina moja sreća do kraja života.
Profile

ti i dalje nisi svestan koliko volim te
poletimo do neba, sa tobom mogu sve ~

♥ My mom
♥ Summer
♥ My friends
♥ Beer
♥ Party
♥ Sleeping
♥ Him :$
♥ McDonalds
♥ Nutella
♥ Milka
♥ Music
♥ Facebook (:
♥ GermanyCredits

Bilo vas je: 36296
Thx to <3 : Emergency